Konnect

Child Care kinderopvang heeft gekozen voor Konnect! De app en portaal van Konnect stellen ouders in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen op de opvang. Je kunt bijvoorbeeld foto’s bekijken die geplaatst zijn, afwezigheid melden, een nieuwsbericht lezen of een update in het digitale schriftje bekijken. Met Konnect blijf je op de hoogte!

 

Wanneer je als ouder aangesloten bent bij een organisatie zoals Child Care, die gebruik maakt van de app van Konnect, dan heb je inloggegevens ontvangen om in te loggen op de app. Afhankelijk van de keuze die elke organisatie heeft gemaakt wordt er gewerkt met een eigen app of via de OuderKonnect app. In ons geval hebben wij onze eigen Child Care App. De app is te downloaden in de Google Play Store (voor Android) en in de Apple Store (voor iOS). Wanneer je de app hebt geïnstalleerd kun je als ouder met de inloggegevens die je hebt ontvangen inloggen op de app.

 

Voor de eerste keer inloggen
Wanneer je voor de eerste keer inlogt op de app dien je drie velden in te vullen:

  • De URL van Child Care kinderopvang: http://childcare.ouderportaal.nl
  • Gebruikersnaam
  • Wachtwoord

Deze gegevens heb je per mail ontvangen van Konnect. Wanneer je inlogt in de app van Child Care zal deze ook opgemaakt zijn in de huisstijl van onze organisatie.

Contact

Child Care Almere
Cyclopenstraat 14
1363 TD Almere
Tel: 036 - 521 3555
E-mail: info@childcare-almere.nl

Openingstijden

Naast de ruime openingstijden van maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 19.00 (ook in de schoolvakanties) is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze mogelijkheid tot verlengde opvang van 06.00 tot 20.00

Powered by: WebBuro WebBuro